abc
  Zoeken op: Alle woorden Een van deze woorden Complete zin
if dutch is abacadabra for you ... Klik om deze pagina te verversen
Inhoud verversen
Hoofdmenu

Tip: u kunt de tekst vergroten en verkleinen door met de Ctrl-toets ingedrukt aan uw muiswieltje te draaien.
Hoofdmenu

3D Studio VIZ versie 3

Met 3D Studio VIZ kunt u door middel van Automated Perspective Matching uw model in het juiste perspectief krijgen ten opzichte van een foto. Daartoe moeten enkele punten aangegeven worden op de foto en de daarmee corresponderende punten in uw model. 3D Studio VIZ bepaalt dan voor u de camera positie ten opzichte van de foto en uw model. Bovendien kunt u gedeeltes uit de foto halen die voor uw model horen te staan. Dit geeft een nog realistischer beeld van de situatie. In de hierbij afgebeelde foto zijn de struiken uit de foto gehaald en voor het gebouw (het model) gezet.

Met behulp van het Sunlight system kunt u op elke positie op aarde en op elk tijdstip van de dag, maand of jaar, de zonnestand krijgen. Wanneer u bijvoorbeeld weet op welk tijdstip u een foto heeft gemaakt en op welke positie dan geeft 3D Studio VIZ u de juiste zonnestand op dat moment voor uw presentatie.

Indien u met uw eigen ogen de werking van 3D Studio VIZ 3 en de integratie van dit pakket met Land Development Desktop en Architectural Desktop wilt aanschouwen, kom dan naar onze gratis productpresentatie op 1 december a.s.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met IDEOMA. U kunt zich ook direct aanmelden voor de workshop of de driedaagse opleiding 3D Studio VIZ.
In deze kolom vindt u voortaan aanvullende opmerkingen rond dit onderwerp.
De tekst links hiernaast kan verouderd zijn.

Het laatste nieuws vindt u via het hoofdmenu
Uw reactie wordt zeer op prijs gesteld. Zegt het voort!

Klik voor onze Facebook-pagina Om te voorkomen dat uw surfgedrag op onze website kan worden gevolgd door derde partijen, zoals Facebook, hebben wij alle actieve links e.d. verwijderd, m.u.v. Statcounter. U kunt natuurlijk nog wel onze Facebook-pagina bezoeken.
Meer informatie?
Wilt u meer informatie, een offerte of een webdemo? Vul dan hier uw gegevens in. We sturen dan per email de gevraagde informatie of geven u enkele datums voor een webdemo.

Sinds maandag 2 juli 2007 zijn op ideoma.nl pagina‘s bekeken. Bekijk hier de statistieken

Open uw PDF!
Stop printen, krassen, scannen - maak uw PDF-aantekeningen meteen digitaal!

Open uw DWG!
Bespaar fors op uw CAD-licentiekosten met Open DWG software!Probeer GstarCAD eens ... © Copyright 1992-2022, IDEOMA intelligent systems bv