abc
  Zoeken op: Alle woorden Een van deze woorden Complete zin
if dutch is abacadabra for you ... Klik om deze pagina te verversen
Inhoud verversen
Hoofdmenu

Tip: u kunt de tekst vergroten en verkleinen door met de Ctrl-toets ingedrukt aan uw muiswieltje te draaien.
Hoofdmenu

CADM-nieuwsoverzicht CAD-nieuws 21 - 8 december 1999

AutoManager View 3.1

Na de introductie van AutoManager Workflow 6.1 heeft CYCO nu ook AutoManager View 3.1 gelanceerd. Analoog aan AMWF, is AutoManager View 3.1 compatible met AutoCAD 2000. Naast AutoCAD 2000 kunnen vanzelfsprekend ook andere documenten worden ingezien, zoals spreadsheets in Microsoft Excel en rapportages in Microsoft Word, zonder hiervoor de applicatie zelf op te starten. Mede hierdoor is AutoManager View 3.1 niet alleen geschikt voor ontwerpers maar kan iedereen die werkzaam is binnen een project, zoals calculators en kwaliteitsmanagers, gebruik maken van deze krachtige viewer. Naast het viewen van inmiddels meer dan 200 CAD-, Office- en grafische bestandsformaten, kan bij het inzien van een CAD-document tevens gemanipuleerd worden met lagen en blokken door middel van "hide" en "display". Vanzelfsprekend kunnen per view opmerkingen bij het document worden gezet en kan ervoor worden gekozen om deze opmerkingen wel of niet af te drukken. Verder kan de viewer worden aangesproken vanuit Microsoft Access, zodat u uw documentenbeheersysteem kunt voorzien van een professionele viewer.

AutoCAD niet te verzekeren tegen diefstal?

Donglebox Als u problemen ondervindt met uw verzekeringsmaatschappij om uw AutoCAD-software te verzekeren, denk dan eens aan het volgende. Het architectenbureau Benthem Crouwel, een goede klant van IDEOMA, heeft hiervoor een zeer doeltreffend hulpstuk ontwikkeld: de zgn. "Donglebox".
Het metalen doosje schroeft u onder de tafel, nadat u uw AutoCAD-lock hebt verbonden met een gewone printerverlengkabel. De verlengkabel gaat naar de parallelle poort van de PC, zonder hem vast te schroeven, zodat het dievengilde niet op het idee wordt gebracht om verder te kijken. Bel IDEOMA voor dit ei van Columbus!
In deze kolom vindt u voortaan aanvullende opmerkingen rond dit onderwerp.
De tekst links hiernaast kan verouderd zijn.

Het laatste nieuws vindt u via het hoofdmenu
Uw reactie wordt zeer op prijs gesteld. Zegt het voort!

Klik voor onze Facebook-pagina Om te voorkomen dat uw surfgedrag op onze website kan worden gevolgd door derde partijen, zoals Facebook, hebben wij alle actieve links e.d. verwijderd, m.u.v. Statcounter. U kunt natuurlijk nog wel onze Facebook-pagina bezoeken.
Meer informatie?
Wilt u meer informatie, een offerte of een webdemo? Vul dan hier uw gegevens in. We sturen dan per email de gevraagde informatie of geven u enkele datums voor een webdemo.

Sinds maandag 2 juli 2007 zijn op ideoma.nl pagina‘s bekeken. Bekijk hier de statistieken

Open uw PDF!
Stop printen, krassen, scannen - maak uw PDF-aantekeningen meteen digitaal!

Open uw DWG!
Bespaar fors op uw CAD-licentiekosten met Open DWG software!Probeer GstarCAD eens ... © Copyright 1992-2022, IDEOMA intelligent systems bv