abc
  Zoeken op: Alle woorden Een van deze woorden Complete zin
if dutch is abacadabra for you ... Klik om deze pagina te verversen
Inhoud verversen
Hoofdmenu

Tip: u kunt de tekst vergroten en verkleinen door met de Ctrl-toets ingedrukt aan uw muiswieltje te draaien.
Hoofdmenu

Algemene informatie over Contact met IDEOMA

Bedrijfsgegevens

Vrijwel al ons dagelijkse werk doen we digitaal. Ons kantoor kunt u daarom alleen op afspraak bezoeken. In lijn met onze MVO-verklaring (pdf) van 28 december 2010 ontmoedigen we het gebruik van zakelijke papieren post, vanwege de onnodige belasting voor het milieu. Sinds 2015 worden alleen aangetekende poststukken nog door ons geopend en behandeld.

IDEOMA intelligent systems B.V.
Dorpsstraat 17
2396 HA  Koudekerk aan den Rijn Route
Nederland

Telefoon: +31-71-5414455 Klik en bel!
Telefax: -opgeheven-
Website: www.ideoma.nl
Webshop: www.ideomashop.nl

ABN-AMRO Bank: NL97ABNA0442218613 (44.22.18.613) Check nu!
BIC-code ABN-AMRO Bank: ABNANL2A Check nu!
BTW-nr: NL8075.58.138B01 Check nu!
KvK Leiden nr: 28056380 Check nu!

Onze CADM-consultant Siem Eikelenboom, tevens oprichter van IDEOMA, heeft graag een directe relatie met u via Linkedin of Facebook. Hij heeft jarenlange ervaring met CAD- en Management-toepassingen in vrijwel alle technische vakgebieden. U kunt hem het best direct benaderen via een persoonlijk bericht op Facebook: Siem Eikelenboom op Facebook

Uw persoonlijke gegevens

In lijn met onze Privacyverklaring (pdf) van 4 april 2018 gaan we zorgvuldig om met uw persoonlijke gegevens en registreren niet meer dan voor ons werk noodzakelijk is, dus meestal uw naam, emailadres en telefoonnummer.
Nieuws rond Contact met IDEOMA

Controleer onze gegevens

19/4/19 De teksten hieronder kunnen verouderd zijn.

Controleer ons bankrekeningnummer

 1. Ga naar www.mijnpolitie.nl door dit in de adresregel in te typen.

  Doe dit niet zomaar via een link vanaf een onbekende site, want als de link is gemanipuleerd, dan kunt u naar een website worden geleid die er precies zo uitziet, maar waar de controle altijd een positief resultaat geeft. Controleer ook of u een slotje ziet in de adresregel en of het adres begint met https.

 2. Tik in het vakje rechtsboven "Controleer verkoper" in en klik op het vergrootglas. Geef het rekeningnummer of www-adres in en klik op "zoek".

  Als het bankrekeningnummer niet verdacht is, dan verschijnt er een groene tekst "Er zijn geen meldingen over deze verkoper.".


Controleer ons BTW-nummer

 1. Ga naar www.europa.eu door dit in de adresregel in te typen.

 2. Zet de taal op Nederlands en klik op "Wonen, werken, studeren", "Zaken doen in de EU", "Btw en douane" en "Een btw-nummer controleren (VIES)". U komt dan op de pagina voor de uitwisseling van BTW-informatie met de grappige naam "VIES".

 3. Kies dan Nederland en geef ons BTW-nummer in (zonder NL). Geef ook uw eigen land en BTW-nummer op en klik op "Verificatie".

  Als het BTW-nummer bekend is, dan verschijnen de bedrijfsgegevens en de groene tekst "Ja, geldig BTW-nummer ".


Controleer ons KvK-nummer

 1. Ga naar www.kvk.nl door dit in de adresregel in te typen.

 2. Klik in het witte vak achter "Handelsregister", geef het KvK-nummer of (een deel van) de bedrijfsnaam in en druk op Enter of klik op het vergrootglas .

  Als het goed is verschijnen er twee IDEOMA-vermeldingen op het nummer. Zoekt u op onze naam "ideoma", dan ziet u vier vermeldingen, omdat onze holding ook wordt gevonden.

Uw reactie wordt zeer op prijs gesteld. Zegt het voort!

Klik voor onze Facebook-pagina Om te voorkomen dat uw surfgedrag op onze website kan worden gevolgd door derde partijen, zoals Facebook, hebben wij alle actieve links e.d. verwijderd, m.u.v. Statcounter. U kunt natuurlijk nog wel onze Facebook-pagina bezoeken.
Meer informatie?
Wilt u meer informatie, een offerte of een webdemo? Vul dan hier uw gegevens in. We sturen dan per email de gevraagde informatie of geven u enkele datums voor een webdemo.

Sinds maandag 2 juli 2007 zijn op ideoma.nl pagina‘s bekeken. Bekijk hier de statistieken

Open uw PDF!
Stop printen, krassen, scannen - maak uw PDF-aantekeningen meteen digitaal!

Open uw DWG!
Bespaar fors op uw CAD-licentiekosten met Open DWG software!Probeer GstarCAD eens ... © Copyright 1992-2022, IDEOMA intelligent systems bv