Holapress vakbeurs Riolering en Gemeentelijke Infrastructuur 2012

Rioolprofessionals ontmoeten elkaar op 6 tot 8 juni in Apeldoorn. Dan organiseert Holapress, de uitgever van o.a. het vakblad Riolering, een zeer inhoudelijk evenement over riolering, stedelijkwaterbeheer, hemelwater en grondwater. Zowel op technisch als op juridisch en administratief gebied worden diepgaande onderwerpen besproken onder leiding van toonaangevende adviseurs van Nederlandse bureau‘s als DHV, Fugro, Tauw, Haskoning, Arcadis, Grontmij, Breijn en Wareco.

Op de beursvloer naast de congreszalen zullen allerlei innovatieve oplossingen op dit gebied worden getoond.

Meer over de rioolbeurs ....

RIONEDdag 2013

Op donderdag 7 februari 2013 organiseert Rioned de RIONEDdag 2013. De dag is bedoeld voor personen die actief zijn in stedelijk waterbeheer en riolering. Voorheen was het in Utrecht en er worden ca. 800 deelnemers verwacht

Eerdere onderwerpen:
- Samenwerking tussen gemeente en waterschap
- Buienradar en neerslagmetingen
- Rioolwater als grondstof
- Slim rioleringsbeheer
- Personeelstekort in de sector
- Zeepkistsessie: Innovaties

Meer info en aanmelden

Rioleringsvakdagen Gorinchem gestopt!

Op 15 t/m 17 maart 2011 vonden de laatste rioleringsvakdagen plaats in Gorinchem. Voor vragen kunt u terecht bij Evenementenhal Gorinchem.


Voorbij

Beurs Riolering Den Bosch, 6-9 oktober 2009
In oktober 2009 heeft de Vakbeurs Riolering en Stedelijk watermanagement plaatsgevonden in Den Bosch. Dit vakevenement is gericht op professionals die zich bezighouden met riolering en stedelijk watermanagement.

Zie www.vakbeursriolering.nl.


Vakbeurs Leuven, 15-17 oktober 2008
In navolging van de Vakbeurs Riolering en Stedelijk watermanagement van oktober 2007 in Den Bosch, organiseerde Holapress op 15, 16 en 17 oktober 2008 de beurs Riolering en Waterbeheer in de Brabanthal in Leuven. Klik hier voor meer informatie.

Ik wil geen rioolaansluiting!

Bent u niet aangesloten op de riolering en wilt u dat voorkomen? Klik dan hier om u voor te bereiden op de aanleg van een eigen IBA (mini-zuivering of Individuele Behandelingsinstallatie van Afvalwater)

Riool-groep in Linkedin

Klik hier voor de riool-groep op Linkedin

Database-tekenen met een paar kliks

Database-tekenen met een paar kliks

Nog niet eerder was het tekenen van database-gegevens zo gemakkelijk en snel! Met de nieuwe tool DbDraw kunt u letterlijk met enkele kliks al uw gegevens uit uw database halen en als tekstobjecten op uw tekening plaatsen. Niet alles nodig? Geef dan het gewenste gebied aan. Gewoon met DbConnect van standaard-AutoCAD (of Map, ADT, Civil, etc.). Kortom, een heerlijke vorm van database-tekenen. Klik hier voor de brochure en wat uitleg over DbConnect en klik hier om DbDraw uit te proberen.

Drainage beheren en tekenen

IDEOMA heeft in samenwerking met de Gemeente Dordrecht een beheersysteem voor drainage ontwikkeld. Het is afgeleid van IDEOMA Riool en genereert eveneens gedetailleerde tekeningen. Het bijzondere aan het beheren van drainageleidingen is dat ze naast bob-waarden ook NAP-hoogtes hebben van opzetstukjes en dat transportleidingen en drainageleidingen vaak recht boven elkaar liggen. In AutoCAD of Microstation wordt dat met een offset weergegeven.

Riolering beheren en tekenen

IDEOMA Riool, de databasetoepassing voor rioolputten, -strengen en huisaansluitingen kan nu ook tekeningen genereren met AutoCAD LT. Ook kan het programma volledig geintegreerd werken met Microstation. Verder tekent IDEOMA Riool nu ook hulpriolen, waarbij een mate van vertekening nodig is omdat ze recht boven het dieper gelegen hoofdriool liggen.


Loading...

Alles over riolering op de kaart

Klik hier voor de kaart ....


Wat vindt u van deze pagina?
zeer goed goed matig slecht, omdat:
Bij matig of slecht graag uw emailadres:


Meer over GstarCAD... © Copyright 2008-2010, IDEOMA intelligent systems bv