abc
  Zoeken op: Alle woorden Een van deze woorden Complete zin
if dutch is abacadabra for you ... Klik om deze pagina te verversen
Inhoud verversen
Hoofdmenu

Tip: u kunt de tekst vergroten en verkleinen door met de Ctrl-toets ingedrukt aan uw muiswieltje te draaien.
Hoofdmenu

23 september 2003

Autodesk Legacy Program, nu ook voor Release 2000

Het is natuurlijk erg lastig als uw software niet meer te updaten is. En dat komt nog wel eens voor als u er met uw Autodesk-software niet op tijd bij bent. Daarom heeft Autodesk voor de klanten die met het updaten achter het net hebben gevist met een aantrekkelijke aanbieding.

Deze aanbieding komt in de vorm van het "Autodesk Legacy Program", hiermee kunnen bezitters van Autodesk software van de Release 2000 reeks of ouder met een aantrekkelijke korting de nieuwste versie van hun software aanschaffen.

Hoe aantrekkelijk die korting is? Wat dacht u van 30 procent op de adviesprijs? Dat scheelt u dus bijna ��n derde deel van de aanschafprijs! Daarbij kunt u uw oude software ook gewoon blijven gebruiken, want u koopt in feite een nieuwe licentie van de meest recente versie en geen update.
Natuurlijk worden er bij een actie als deze wel een paar eisen gesteld. Om gebruik te kunnen maken van het Autodesk Legacy Program moet u in het bezit zijn van een licentie voor release 2000 of eerder van het betreffende product. Daarnaast moet u ook een subscription op uw nieuwe software afsluiten.

Deze subscription is een onderhoudscontract op uw software. Dit contract is steeds een jaar geldig en kan daarna weer met een jaar verlengd worden. Binnen deze subscription krijgt u ondermeer alle updates voor uw software die binnen uw subscription-periode uitkomen. Maar ook kunt u zogenaamde extensions downloaden. Deze maken het werken met, bijvoorbeeld AutoCAD, weer een stukje makkelijker.
Voor meer informatie over de Subscription klikt u hier.

Voor meer informatie kunt u altijd even contact met ons opnemen. U kunt dit doen per email via info@ideoma.nl, maar u kunt natuurlijk ook gewoon even bellen naar 071-5414455.
In deze kolom vindt u voortaan aanvullende opmerkingen rond dit onderwerp.
De tekst links hiernaast kan verouderd zijn.

Het laatste nieuws vindt u via het hoofdmenu
Uw reactie wordt zeer op prijs gesteld. Zegt het voort!

Klik voor onze Facebook-pagina Om te voorkomen dat uw surfgedrag op onze website kan worden gevolgd door derde partijen, zoals Facebook, hebben wij alle actieve links e.d. verwijderd, m.u.v. Statcounter. U kunt natuurlijk nog wel onze Facebook-pagina bezoeken.
Meer informatie?
Wilt u meer informatie, een offerte of een webdemo? Vul dan hier uw gegevens in. We sturen dan per email de gevraagde informatie of geven u enkele datums voor een webdemo.

Sinds maandag 2 juli 2007 zijn op ideoma.nl pagina‘s bekeken. Bekijk hier de statistieken

Open uw PDF!
Stop printen, krassen, scannen - maak uw PDF-aantekeningen meteen digitaal!

Open uw DWG!
Bespaar fors op uw CAD-licentiekosten met Open DWG software!Probeer GstarCAD eens ... © Copyright 1992-2022, IDEOMA intelligent systems bv