abc
  Zoeken op: Alle woorden Een van deze woorden Complete zin
if dutch is abacadabra for you ... Klik om deze pagina te verversen
Inhoud verversen
Hoofdmenu

Tip: u kunt de tekst vergroten en verkleinen door met de Ctrl-toets ingedrukt aan uw muiswieltje te draaien.
Hoofdmenu

Een nieuwere versie van Map is beschikbaar, klik hier voor meer informatie.

AutoCAD Map versie 3

AutoCAD Map 3 is AutoCAD 14, uitgebreid met extra functies voor het vervaardigen van kaartmateriaal en opzetten van een GIS-systeem. Met Map kunt u makkelijker met grote datasets werken en met verschillende gegevenssoorten en grafische formaten omgaan. Meerdere Map-gebruikers kunnen dezelfde kaart openen en bewerken. U kunt uw kaarten vervaardigen op basis van GIS-analyses vanuit de vertrouwde AutoCAD-omgeving. Versie 3 van AutoCAD Map heeft de volgende nieuwe en verbeterde mogelijkheden:

    Afbeelding vergroten
  • De Project WorkSpace geeft u overzicht van de tekeningen, databases, query�s en topologieën die gebruikt worden in uw MAP-sessie. Tevens kunt u hier de data beheren.
  • Tabellen in externe databases zoals in MS Access kunnen nu eenvoudig worden gekoppeld door ze te slepen en te laten vallen in de Project WorkSpace. Door te klikken op de kolomkop kan de sortering worden opgegeven. Objecten worden snel gevonden in AutoCAD vanuit de database dankzij de highlight-functie, welke ook van de tekening naar de tabel werkt (zie de figuur).
  • Tevens is de rasterfunctionaliteit uitgebreid, zodat ze in welke tekening dan ook altijd op dezelfde coördinaten wordt ingevoegd.
  • Rapporten maken is verbeterd en uitgebreid.
  • Het Nederlandse rijksdriehoekstelsel (het RD-stelsel) wordt nu ook ondersteund.
  • Voor de programmeurs in VBA en ARX zijn er extra tools ontwikkeld. Binnenkort wordt de ondersteuning voor Visual LISP ook verwacht.

Voor meer informatie over vorige versies van Autodesk MAP klikt u hier.
In deze kolom vindt u voortaan aanvullende opmerkingen rond dit onderwerp.
De tekst links hiernaast kan verouderd zijn.

Het laatste nieuws vindt u via het hoofdmenu
Uw reactie wordt zeer op prijs gesteld. Zegt het voort!

Klik voor onze Facebook-pagina Om te voorkomen dat uw surfgedrag op onze website kan worden gevolgd door derde partijen, zoals Facebook, hebben wij alle actieve links e.d. verwijderd, m.u.v. Statcounter. U kunt natuurlijk nog wel onze Facebook-pagina bezoeken.
Meer informatie?
Wilt u meer informatie, een offerte of een webdemo? Vul dan hier uw gegevens in. We sturen dan per email de gevraagde informatie of geven u enkele datums voor een webdemo.

Sinds maandag 2 juli 2007 zijn op ideoma.nl pagina‘s bekeken. Bekijk hier de statistieken

Open uw PDF!
Stop printen, krassen, scannen - maak uw PDF-aantekeningen meteen digitaal!

Open uw DWG!
Bespaar fors op uw CAD-licentiekosten met Open DWG software!Probeer GstarCAD eens ... © Copyright 1992-2022, IDEOMA intelligent systems bv